V.E. Lashkaryov Institute of Semiconductor Physics NAS of Ukraine
National Academy of Sciences of Ukraine

Search

2–4 жовтня 2018 року в Ужгородському національному університеті відбулася
VIII-а Українська наукова конференція з фізики напівпровідників,
присвячена 100-річчю Національної академії наук України.

Конференція проводилася з ініціативи Національної академії наук України, Міністерства освіти і науки України, Наукової Ради НАН України з проблеми «Фізика напівпровідників і діелектриків» при Відділенні фізики і астрономії НАН України, Українського фізичного товариства, Інституту електронної фізики НАН України, Інституту фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова НАН України, Ужгородського національного університету.

У конференції взяли участь більш ніж 120 учасників, зареєстрованих безпосередньо на конференції та 273 учасників, в режимі онлайн реєстрації та більш ніж 100 студентів без реєстрації та представників академічних установ, вищих навчальних закладів та науково-промислових організацій з усіх регіонів України, наукових установ та університетів з 27 країн: Польщі, Німеччини, Угорщини, Чехії, Росії, Словаччини, Білорусії, Франції, Румунії, Колумбії, Хорватії, Швеції, Японії, Великої Британії, Греції, Італії, США, Алжиру, Китаю, Мексики, Литви, Латвії, Ірландії, Болгарії, Чилі, Ізраїлю Канади та ін.

В рамках конференції проведено виїзну сесію наукової ради з проблеми «Фізика напівпровідників і діелектриків» при ВФА НАН України. На сесії був розглянутий поточний стан справ та плани роботи на найближчий час.

Стаття в Медія центр "Учені-фізики, що не втратили надії на розвиток науки в Україні, зібралися на ювілейній конференції в УжНУ"

 1  2
 
 4  6  
  5  3