V.E. Lashkaryov Institute of Semiconductor Physics NAS of Ukraine
National Academy of Sciences of Ukraine

Search

Шановні колеги, 

до НАН України надійшов лист Міністерства освіти і науки України щодо вивчення можливості та готовності українських дослідницьких інфраструктур (далі – ДІ) до їхньої інтеграції до європейських дослідницьких інфраструктур, зокрема європейських консорціумів дослідницьких інфраструктур (ERIC). З метою поглибленого аналізу щодо долучення українських ДІ до вже утворених ERIChttps://ec.europa.eu/info/research-and-innovation/strategy/european-research-infrastructures/eric/eric-landscape_en#epos-eric МОН України розроблено відповідну анкету.

Деталі >>

Для ідентифікації потенційно спроможних національних дослідницьких інфраструктур, які існують в НАН України, та потенційної участі у проектах цього напряму програми «Горизонт 2020», а згодом й наступної рамкової програми ЄС «Горизонт Європи» прохання до 12 години 10 червня ц.р. проаналізувати наявність та потенційні спроможності Ваших установ і надати до ВФА НАН України пропозиції щодо зацікавленості у приєднанні до відповідних мереж науково-технічного співробітництва в електронному вигляді на адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Інформація щодо дослідницьких інфраструктур та європейських консорціумів дослідницьких інфраструктур (ERIC) додається. Анкета для заповнення онлайн знаходиться за посиланням https://docs.google.com/forms/d/19e3At1X6yYH8Af9n5k3sfH02niZVa4gMHLM7Z8gqgVI/viewform?fbclid=IwAR1EyhBYauTJbvRM9-f6bOrDj7XIHcieKMijQ0w-764BJIduBKZ02p_hEcU&edit_requested=true