V.E. Lashkaryov Institute of Semiconductor Physics NAS of Ukraine
National Academy of Sciences of Ukraine

Search

Доступ до електронних баз даних наукової інформації у 2020 році

1 APP A 2 APP B 3 EPJ E 8 NR 5 Plasmonics
 Applied Physics A
Materials Science & Processing
 Applied Physics B
Lasers and Optics
 The European Physical Journal E  Nano Research  Plasmonics
6 NRL 7 EML  4 JNBT  9 ApN  10 GT
 Nanoscale Research Letters  Electronic Materials Letters  Journal of Nanobiotechnology  Applied Nanoscience  Graphene Technology
 11 JP D  12 NT  13 JP  14 MRE  15 NJP
 Journal of Physics D: Applied Physics  Nanotechnology  Journal of Physics: Condensed Matter  Materials Research Express  New Journal of Physics

 

Інститут Фізики Напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова НАН України у 2020 році отримав доступ до наступних електронних баз даних наукової інформації (повних текстів рефератів та статей):

1.    Доступ до міжнародних наукометричних реферативних баз даних:

      •    Web of Science - https://apps.webofknowledge.com/  

      •    Scopus - https://www.scopus.com/


2.    Доступ до електронних архівів баз даних повнотекстових  наукових публікацій IOP Publishing  (продовжується з 2019 р.):

          IOP Publishing - https://iopscience.iop.org/journalList

3.    Доступ до електронних архівів баз даних повнотекстових  наукових публікацій Springer Nature на вебпорталі SpringerLink (https://link.springer.com/ ):

         Springer Natureархів наукових статей за період 1997-2020 рр.

     •    Springer Natureархів електронних книг за 2017 р. (12 440 книг).


Доступ до електронних архівів баз даних повнотекстових  наукових публікацій American Physical Society не надається у зв’язку з закінченням дії договору на передплату баз даних. Доступ відновиться після укладання нового договору на передплату електронних ресурсів протягом 2020 року.
      •    American Physical Society - https://journals.aps.org/search/

    Більш детальну інформацію про умови доступу до повнотекстових публікацій Springer Nature можна переглянути на сайтах Державної науково-технічної бібліотеки України (ДНТБ) та Міністерства освіти і науки України (МОН).

    Провайдером доступу до електронних ресурсів Web of Science , Scopus та Springer Nature є Державна науково-технічна бібліотека України. Провайдером доступу до електронних баз даних IOP Publishing є компанія "Інформатіо". За додатковою інформацією про наукометричні електронні ресурси і бази даних можна ознайомитись у Довідковому центрі Асоціації "Інформатіо-Консорціум" за адресою: http://www.informatio-consortium.net/?q=resources та http://informatio-consortium.net/mw2. У випадку виникнення технічних або методичних запитань, просимо надсилати їх на адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що Користувачі повинні дотримуватися Ліцензійних правил, які передбачають можливість використання повних текстів публікацій лише для наукових цілей і не передбачають комерційне використання отриманих матеріалів, будь-яке оприлюднення матеріалів шляхом публікацій на веб-сайтах, включення до інформаційних масивів БД, або розповсюдження через автоматизовані системи розсилки електронної пошти. Слід уникати також масового вивантаження статей, в тому числі з використанням систем автоматизації. У випадку зафіксованих порушень Провайдер(и), крім дій юридичного порядку, залишає за собою право припинення доступу до ресурсу для Установи-передплатника.
Умови використання електронних продуктів Springer Nature