V.E. Lashkaryov Institute of Semiconductor Physics NAS of Ukraine
National Academy of Sciences of Ukraine

Search

День журналу Semiconductor Physics, Quantum Electronics and Optoelecronics

19 грудня 2020 р. виповнилось 22 роки журналу Semiconductor Physics, Quantum Electronics and Optoelecronics (SPQEO) http://journal-spqeo.org.ua/ .Приємно відзначити, що журнал SPQEO дорослішає та помалу набирає темп на світовому рівні. На сьогоднішній день, журнал індексується у двох реферативних наукових базах даних SCOPUS та Web of Science. За інформацією бази SCOPUS журнал входить до четвертого квартилю (Q4) та отримав індекс CiteScore = 0,4 за 2020  рік. Поздоровляємо з цим важливим етапом розвитку журналу всіх авторів журналу, рецензентів та читачів. Висловлюємо велику подяку членам редакційної ради та видавничої колегії журналу. Відзначаємо та цінуємо великий внесок у цей успіх дослідницьких інститутів та університетів, як України, так і закордонних, Видавничої ради Національної академії наук України та Видавничого дому «Академперіодика». Раді також наголосити, що вибраний три роки назад редакційною радою журналу шлях його розвитку виявився правильним та результативним.

За 2020 рік розширилась географія авторів журналу і, крім України, надруковані статті авторів з Алжиру (2), Бангладеш (1), Великої Британії (1), Індії (2), Іраку (1), Іспанії (1), Канади (2), Латвії (1), Південної Кореї (1), Польщі (3), Словакії (6), США (1), Таіланду (1), Турції (1), Узбекістану (3) та Хорватії (1). Загалом було надруковано 58 статей. Детально з опублікованими статтями можна ознайомитись на сайті журналу http://journal-spqeo.org.ua/ та у спеціально підготовленому збірнику MASTER ARTICLE CONTENT 2020 (SPQEO MAC 2020).

Політика журналу SPQEO відкрита до подальших змін та обговорення реформування журналу, а також залучення нових експертів та рецензентів.

Бажаємо всім здоров’я та творчої наснаги, підтримки з боку держави та своїх близьких, визнання та нових проектів, любові вам та щастя!

Редакційна рада журналу SPQEO