V.E. Lashkaryov Institute of Semiconductor Physics NAS of Ukraine
National Academy of Sciences of Ukraine

Search

Шановні колеги, члени Українського біофізичного товариства, наукова громадскість!


Президія Українського біофізичного товариства і Організаційний комітет з’їзду запрошують Вас взяти участь у роботі чергового ІХ з’їзду Українського біофізичного товариства. Вказаний захід планується провести з 30 жовтня по 2 листопада 2023 р. у змішаному форматі, а саме – очно у конференц залі Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка за адресою м. Київ, вул. Васильківська, 36 з одночасною трансляцією засідань онлайн з допомогою системи підтримки веб-конференцій Zoom для учасників і доповідачів, які не в змозі взяти особисту участь.

 

ІХ з’їзд УБФТ є черговим, тому відповідно до статуту УБФТ під час його роботи будуть представлені і обговорені звіти про роботу Товариства протягом 2019-2023 рр., а також обрані члени Ради, члени Президії, Президент, Віце-президенти та Вчений секретар УБФТ на наступний 4-х річний термін. Звертаємось до обласних відділень УБФТ з проханням надати інформацію про проведену роботу для підготовки звітів, а також підготувати пропозиції щодо нового керівного складу УБФТ.
У рамках з’їзду будуть проведені наукові читання, присвячені 95-річчю від дня народження всесвітньо відомого вченого в галузі фізіології та біофізики гладеньких м’язів, фундатора відділу нервово-м'язової фізіології Інституту фізіології ім. O.O. Богомольця НАН України, академіка Михайла Федоровича ШУБИ, а також наукові читання, присвячені 60-річчю заснування кафедри біофізики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
 
Наукова програма з‘їзду УБФТ буде включати наступні секції:
·        Біофізика клітини
·        Мембрани, канали, транспортери і рецептори
·        Біофізика біологічних макромолекул
· Молекулярні машини, сенсори та нанорозмірна біофізика
·        Системна біофізика
 
До участі у роботі з’їзду запрошуються члени УБФТ, науковці, аспіранти, студенти. Під час проведення з’їзду передбачені пленарні (30 хв.), усні (15 хв.) та стендові доповіді, а також конкурс наукових робіт студентів, аспірантів та молодих вчених, які отримають відповідні дипломи призерів конкурсу та сертифікати про участь у з’їзді УБФТ. Пленарні доповіді будуть представлені провідними вітчизняними та зарубіжними вченими відповідно до пропозицій членів УБФТ та на запрошення програмного комітету з’їзду.
 
Робочі мови – українська та англійська.
Збірник тез доповідей планується опублікувати як електронне видання.
Для участі у з’їзді та надсилання тез доповіді, будь ласка, скористайтеся електронною реєстраційною формою за посиланням https://rb.gy/qvmn3 або відсканувавши QR код. З питаннями та пропозиціями звертайтеся за електронною адресою This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Реченець реєстрації та надсилання тез доповіді – 15 жовтня.
З’їзд буде проходити за підтримки наших спонсорів – компаній СВІТМЕД – представника OLYMPUS в Україні, I.F. LAB – представника групи Life Chemicals, БіоЛабТех – українського постачальника лабораторного обладнання, реактивів та витратних матеріалів, яким буде надано можливість презентувати свою діяльність. Для часткового відшкодування витрат, пов’язаних з організацією та проведенням з’їзду, для очних учасників встановлено організаційний внесок у розмірі 300 грн. (для студентів та для аспірантів – 100 грн.), сплата якого передбачається при реєстрації. Участь у дружніх фуршетах при відкритті і закритті роботи з'їзду передбачає сплату додаткових 300 грн. Участь онлайн є безкоштовною.
Дякуємо за співпрацю в організації і проведенні IX з‘їзду УБФТ і бажаємо Вам всіляких успіхів у розвитку біофізичної науки і освіти в Україні!

Інформаційний лист