Інститут фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова НАН України
Національна академія наук України

Пошук

7 International Materials Science Conference HighMatTech-2021

05 - 07.10.2021, Україна, Київ

Шановні науковці!

Щиро раді повідомити про проведення VII Міжнародної наукової конференції «HighMatTech-2021» 5-7 жовтня 2021 р. Організаторами конференції є Українське матеріалознавче товариство ім. І. М. Францевича, Інститут проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича НАН України, Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського” МОН України.

Тематика конференцій HighMatTech, які традиційно проводяться кожні два роки в Києві, включає широкий спектр матеріалознавчих питань від фундаментальних основ сучасного матеріалознавства до практичного використання розроблених матеріалів:

  • Metals and Alloy
  • Advanced Composite Materials
  • Ceramics
  • Low-dimensional and Nano Materials
  • Surface Engineering and Protective Coatings.

Проведення міжнародної наукової конференції "HighMatTech-2021" має на меті створення професійного середовища для обміну думками та останніми науковими результатами в області матеріалознавства, сприятиме налагодженню зв'язків між ученими-матеріалознавцями та промисловими підприємствами, а також розширенню участі українських вчених у міжнародних наукових програмах.

В рамках конференції «HighMatTech-2021” заплановано пленарне засідання, тематичні симпозіуми та стендові презентації. У 2021 р. конференція буде відбуватися у гібридному форматі, тому учасники зможуть представити свої доповіді та взяти участь в обговореннях у режимі он-лайн або офлайн.

У разі виникнення питань звертайтеся на за e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

http://www.materials.kiev.ua/science2.0/conference/conference.jsp?id=71

http://umrs.org.ua/activities/conferences/highmattech-2021/

З нетерпінням чекаємо на зустріч онлайн або офлайн на конференціїHighMatTech-20215-7 жовтня 2021 року.

З повагою,
оргкомітет конференції “HighMatTech-2021".