Інститут фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова НАН України
Національна академія наук України

Пошук

Доступ до електронних баз даних наукової інформації у 2020 році

1 APP A 2 APP B 3 EPJ E 8 NR 5 Plasmonics
 Applied Physics A
Materials Science & Processing
 Applied Physics B
Lasers and Optics
 The European Physical Journal E  Nano Research  Plasmonics
6 NRL 7 EML  4 JNBT  9 ApN  10 GT
 Nanoscale Research Letters  Electronic Materials Letters  Journal of Nanobiotechnology  Applied Nanoscience  Graphene Technology
 11 JP D  12 NT  13 JP  14 MRE  15 NJP
 Journal of Physics D: Applied Physics  Nanotechnology  Journal of Physics: Condensed Matter  Materials Research Express  New Journal of Physics

 

Інститут Фізики Напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова НАН України у 2020 році отримав доступ до наступних електронних баз даних наукової інформації (повних текстів рефератів та статей):

1.    Доступ до міжнародних наукометричних реферативних баз даних:

      •    Web of Science - https://apps.webofknowledge.com/  

      •    Scopus - https://www.scopus.com/


2.    Доступ до електронних архівів баз даних повнотекстових  наукових публікацій IOP Publishing  (продовжується з 2019 р.):

          IOP Publishing - https://iopscience.iop.org/journalList

3.    Доступ до електронних архівів баз даних повнотекстових  наукових публікацій Springer Nature на вебпорталі SpringerLink (https://link.springer.com/ ):

         Springer Natureархів наукових статей за період 1997-2020 рр.

     •    Springer Natureархів електронних книг за 2017 р. (12 440 книг).


Доступ до електронних архівів баз даних повнотекстових  наукових публікацій American Physical Society не надається у зв’язку з закінченням дії договору на передплату баз даних. Доступ відновиться після укладання нового договору на передплату електронних ресурсів протягом 2020 року.
      •    American Physical Society - https://journals.aps.org/search/

    Більш детальну інформацію про умови доступу до повнотекстових публікацій Springer Nature можна переглянути на сайтах Державної науково-технічної бібліотеки України (ДНТБ) та Міністерства освіти і науки України (МОН).

    Провайдером доступу до електронних ресурсів Web of Science , Scopus та Springer Nature є Державна науково-технічна бібліотека України. Провайдером доступу до електронних баз даних IOP Publishing є компанія "Інформатіо". За додатковою інформацією про наукометричні електронні ресурси і бази даних можна ознайомитись у Довідковому центрі Асоціації "Інформатіо-Консорціум" за адресою: http://www.informatio-consortium.net/?q=resources та http://informatio-consortium.net/mw2. У випадку виникнення технічних або методичних запитань, просимо надсилати їх на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що Користувачі повинні дотримуватися Ліцензійних правил, які передбачають можливість використання повних текстів публікацій лише для наукових цілей і не передбачають комерційне використання отриманих матеріалів, будь-яке оприлюднення матеріалів шляхом публікацій на веб-сайтах, включення до інформаційних масивів БД, або розповсюдження через автоматизовані системи розсилки електронної пошти. Слід уникати також масового вивантаження статей, в тому числі з використанням систем автоматизації. У випадку зафіксованих порушень Провайдер(и), крім дій юридичного порядку, залишає за собою право припинення доступу до ресурсу для Установи-передплатника.
Умови використання електронних продуктів Springer Nature