V.E. Lashkaryov Institute of Semiconductor Physics NAS of Ukraine
National Academy of Sciences of Ukraine

Search

Шановні колеги!

Від імені Програми ім. Фулбрайта в Україні запрошуємо викладачів, аспірантів, співробітників до участі у фулбрайтівських конкурсах для дослідників Fulbright Research and Development та Fulbright Visiting Scholar Program

 

 

 

Від імені Програми ім. Фулбрайта в Україні запрошуємо колег - викладачів, аспірантів, співробітників до участі у фулбрайтівських конкурсах для дослідників Fulbright Research and Development [1] та Fulbright Visiting Scholar Program [2].
  Ми радо проконсультуємо всіх зацікавлених у здобутті фулбрайтівських стипендій для роботи над дослідницькими проєктами в американських інституціях - університетах та науково-дослідних центрах, лабораторіях, архівах, бібліотеках.

  Про стипендіатів Програми ім. Фулбрайта останніх років можна дізнатися зі сторінок фулбрайтівських вісників:

Щорічні конкурси Програми імені Фулбрайта:

  FULBRIGHT VISITING SCHOLAR PROGRAM: Проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо тривалістю від трьох до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь кандидати та доктори наук; діячі культури й мистецтва, фахівці з бібліотекарства та музейної справи, журналісти та громадські діячі, дослідники без наукового ступеня — з повною вищою освітою (спеціаліст, магістр), досвідом роботи не менше семи років, значними професійними досягненнями, науковим доробком в обраній галузі дослідження (статті, монографії або ж розділи у монографіях) у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) фахових наукових виданнях.

  Кінцевий термін подання заявок — 15 ЖОВТНЯ 2021 Р.

https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-visiting-scholar-program/ [3].

  FULBRIGHT RESEARCH AND DEVELOPMENT PROGRAM (FRDP): Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій.

https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/ [4] .

  Кінцевий термін подання заявок — 1 ЛИСТОПАДА 2021 Р.

Офіс Фулбрайта проводитиме у жовтні 2021 року, щовівторка, ПРЕЗЕНТАЦІЇ ПРОГРАМИ ДЛЯ МОЛОДИХ ДОСЛІДНИКІВ FRDP та онлайн-консультації за участі фулбрайтівських випускників: 12, 19, ТА 26 ЖОВТНЯ.

РЕЄСТРАЦІЯ є обов'язковою [5].

  Запрошення на Zoom – консультацію буде надіслано зареєстрованим учасникам перед початком зустрічі.
Links:
------
[1] https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/
[2] https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-visiting-scholar-program/
[3] https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-visiting-scholar-program/
[4] https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/
[5]https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWKIQkzkwxN1_mK3IDW9JE-uOcGv3J9hj_CAUo5A2mkM_Z2A/viewform
[6] https://www.iie.org/