V.E. Lashkaryov Institute of Semiconductor Physics NAS of Ukraine
National Academy of Sciences of Ukraine

Search

Шановні Колеги!

    Компанія  NETZSCH  та Українське  матеріалознавче товариство ім. І.М. Францевича (УМТ) організовують серію навчальних семінарів "Матеріали можуть багато розповісти – потрібно лише зрозуміти їх мову", присвячених застосуванню  термічного аналізу в наукових дослідженнях та промисловості.  

До участі в семінарах запрошуються  науковці, студенти та аспіранти, представники промисловості, які хочуть поглибити свої знання в області термічного аналізу та використовувати потенціал обладнання для термоаналізу повною мірою. 

Мета заходу – підвищення рівня професійної компетенції фахівців-матеріалознавців щодо термічного аналізу матеріалів. 

Деталі заходу: На семінарах доктор Ральф Франке (Німеччина) ознайомить учасників з можливостями термічного аналізу для наукових досліджень та потреб виробництва.  

Загалом у 2022 році заплановано 4 семінари: 3 семінари буде проведено в онлайн режимі  та 1 - в гібридному форматі з основним місцем проведення в м. Києві. Кожен з семінарів триватиме 2-3 години і включатиме теоретичну та практичну частини. Більш детально ознайомитись з тематикою семінарів можна за посиланням  Семінари NETZSCH.


Мова семінарів – англійська та українська. Доктор Ральф Франке буде пояснювати матеріал англійською, але також володіє російською мовою. Крім того, на семінарах будуть присутні представники компанії  NETZSCH та УМТ, які володіють англійською та українською. Тому учасники матимуть змогу поставити запитання та отримати пояснення українською чи/та російською мовами. 

Умови участі: Завдяки співпраці УМТ та представництва NETZSCH в Україні, компанії "Стасенко і Партнери", у 2022 році захід буде відбуватись на безоплатній основі за умови попередньої реєстрації. Зверніть увагу, що кількість активних учасників обмежено можливостями онлайн платформи. Ми працюємо над організацією трансляції заходу на YouTube каналі УМТ для усіх охочих. 

Зареєструватись на семінари необхідно до 15.02.2022 року. Деталі підключення до семінарів надійдуть учасникам на надані під час реєстрації адреси електронної пошти. 

Після кожного семінару учасники отримають сертифікат про участь в електронній формі. За результатами проходження серії семінарів учасники отримають паперовий сертифікат.  

 
З повагою та сподіванням на зустріч,  
NETZSCH та УМТ