V.E. Lashkaryov Institute of Semiconductor Physics NAS of Ukraine
National Academy of Sciences of Ukraine

Search

Семінар компанії Optec-Berlin-Brandenburg (OpTecBB) eV

Сьогодні 4 квітня 2023 р. о 12-00 год відбудеться зустріч Майком Річардсоном представником компанії OpTecBB. Зустріч відбудеться  1 корпусі університету КПІ (проспект Перемоги, 37, м.Київ).

Запрошуються всі бажаючі.

Optec-Berlin-Brandenburg (OpTecBB) eV — це мережа компетенції оптичних технологій і мікросистемних технологій у землях Берлін і Бранденбург. OpTecBB eV – це ініціатива компаній і наукових установ у Берліні та Бранденбурзі, які хочуть разом розвивати та використовувати ці технології. OpTecBB eV було засновано 14 вересня 2000 року компаніями, науково-дослідними інститутами, університетами та асоціаціями за підтримки відповідальних державних міністерств у Бранденбурзі та Сенату Берліна. Сьогодні асоціація налічує близько 115 організаційних членів.


OpTecBB активно працює в (1) галузі фотоніки та квантових технологій для комунікаційних і сенсорних технологій, (2) галузі оптичної аналітики, (3) галузі світлотехніки, (4) галузі біофотоніки та офтальмологічної оптики, ( 5) галузь лазерної техніки, (6) галузь мікросистемної техніки."

Пограма семінару

11:55 Meeting at the entry to building #1 KPI

12: 00 Introductions

• Mike Richrdson / Optecbb.de

• Hosts - Kyiv Polytechnical Institute / DIH KPI

• Members of Ukrainian Cluster Alliance / APPAU

12:30 Initiatives of Dual Uses technologies

13:00 Possibilities of collaboration in clusters initiatives and Projects of innovations

13:30 End of the meeting