V.E. Lashkaryov Institute of Semiconductor Physics NAS of Ukraine
National Academy of Sciences of Ukraine

Search

                                                 Шановні молоді вчені!


15-18 травня 2023 року в Інституті електронної фізики Національної академії наук України буде проходити традиційна, вже одинадцята, міжнародна конференція молодих учених та аспірантів “ІЕФ-2023”.

 

Ця наукова конференція стала однією з важливих форм висвітлення підсумків наукової роботи, пов'язаної з проведенням студентами та аспірантами наукових досліджень, підготовкою магістерських проєктів і дисертацій. Крім того, вона є ефективним засобом вияву обдарованої молоді, реалізації набутих ними здібностей, активізації навчально-пізнавальної діяльності, обміну досвідом. І ми чудово розуміємо, що зараз, як ніколи, потрібно проводити такі міжнародні наукові заходи. 

Тези доповідей (тільки тих, які будуть проголошені на конференції) будуть опубліковані у збірнику матеріалів міжнародної конференції молодих учених та аспірантів "ІЕФ-2023" зприсвоєним ISBN. Після завершення конференції всі доповідачі отримають електронні сертифікати про участь, а також буде визначено найкращі доповіді, автори яких будуть нагороджені дипломами.

Детальна інформація на офіційному сайті http://www.iep.org.ua/content/conferenc/iep_2023/index.html

та у першому повідомленні: http://www.iep.org.ua/content/conferenc/iep_2023/files/1st_ann2023_ukr.pdf