V.E. Lashkaryov Institute of Semiconductor Physics NAS of Ukraine
National Academy of Sciences of Ukraine

Search

Шановні колеги!

   Найважчою проблемою для України після завершення війни стане створення сприятливих умов для її швидкого відновлення від жахливих потрясінь. Передбачаючи це, Кабінет Міністрів України 24 лютого 2023 року схвалив Стратегію розвитку індустріальних парків на 2023-2030 рр. з метою формування привабливого інвестиційного середовища та сталого розвитку національної економіки.

У зв’язку з наведеним заплановано видати спеціальний випуск журналу «Світогляд» із гаслом «НАН України – відновленню наукового та економічного потенціалу нашої держави» з метою представлення нашого бачення шляхів відновлення економіки.

Детальніше

НАН України не може стояти осторонь таких викликів, які постануть перед Україною. Йдеться про інтернаціоналізацію наукових досліджень за сприяння української діаспори та про участь установ НАН України у діяльності індустріальних парків.

У цьому випуску плануємо подати короткі повідомлення про готові до впровадження розробки установ НАН України. І його буде презентовано великим державним та приватним промисловим підприємствам, установам та організаціям з метою встановлення плідних контактів.

   Просимо відділення НАН України поширити цього листа серед своїх установ та інших ваших партнерів. Очікую вашої відповіді та матеріалів до спеціального випуску журналу «Світогляд», які просимо надсилати на email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. до 1 травня ц.р.

Лист від Українського міжнародного коміту з питань науки і культури