Інститут фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова НАН України
Національна академія наук України

Пошук

Наукометричні бази

Із мережі нашого інституту Ви можете отримати доступ до реферативних баз даних Scopus і ScienceDirect, доступ до яких передплачено Національною науковою бібліотекою ім. Вернадського до 31.12.2014.

 

Scopus

Реферативна база даних та наукометрична платформа, видавничої корпорації Elsevier. Містить понад 50 млн. реферативних записів. У тому числі у базі даних проіндексовано 21 тис. назв наукових журналів 5 000 міжнародних видавництв, 340 книжкових серій та 4,9 млн матеріалів конференцій. Видання індексуються у Scopus з різним хронологічним охопленням, найповажніші наукові часописи представлені архівами, починаючи з першого випуску першого тому. Рубрикатор Scopus (ASJK) має 27 базових тематичних розділів, поділених на 335 підрозділів, політематичні статті індексуються одразу в кількох розділах.

http://www.scopus.com/home.url

Також Scopus дозволяє визначати індекс Хірша (h-index). Для цього необхідно ввести Ваші фамілію та ініціали у формі:
http://www.scopus.com/search/form.url?display=authorLookup

 

ScienceDirect Freedom Collection

повнотекстова база даних, що належить видавничій корпорації Elsevier. Одна з найбільших онлайн колекцій опублікованих наукових досліджень науково-технічної  та медичної інформації (25% світового ринку наукових публікацій). Платформа ScienceDirect забезпечує обхват літератури всіх областей науки, надаючи доступ до 11 мільйонів статей з  більш ніж  2 500 найменувань журналів і понад 11 000 електронних книг, довідників, наукових збірників, опублікованих престижними науковими товариствами. Freedom collection включає у себе такі журнали: дивитись перелік.

http://www.sciencedirect.com/