Інститут фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова НАН України
Національна академія наук України

Пошук

Правила оформлення тез доповідей:

До опублікування і друку приймаються тексти, які підготовлені в форматі MS Word (*.doc або *.rtf) і відповідають вимогам (Приклад оформлення тез http://bit.ly/411clb0):

 

Назва доповіді

Автор1, автор2

 1Повна назва, адреса та e-mail організації

2Повна назва, адреса та e-mail організації

 

Текст приймається у форматі MS Word (*.doc або *.rtf) і не повинен перевищувати двох сторінок разом з малюнками та таблицями.

Поля: всі – 2,0 см.

Увесь текст набирати використовуючи шрифт Times New Roman. Назва доповіді – напівжирним шрифтом, 16 pt. Прізвище та ініціали авторів – 14 pt, доповідача підкреслити. Повна назва, адреса та е-mail організації – курсивом, 12 pt. Все з вирівнюванням по центру.

Основний текст – шрифт Times New Roman, 12 pt, одинарний інтервал між рядками, вирівнювання по ширині сторінки.

В текст можуть бути включені графіки, рисунки, фотографії. Формули мають розташовуватися по центру і нумеруватися в круглих дужках. Посилання на використану літературу слід вказувати в квадратних дужках, нумеруватися в порядку їх появи в тексті і приводитися в кінці рукопису в тому порядку, в якому вони згадувалися в тексті.

 

 

Тези просимо надіслати на пошту   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  до 15 березня 2023 р. 

 

Тема листа має бути "Lashkaryovs Readings - 2023 abstract Shevchenko".

З питаннями звертайтесь до оргкомітету.